Et skritt nærmere ny SLK

Ny SLK kommer i løpet av neste år, sannsynligvis vil den vises på bilmessen i Geneve i mars 2004. I forrige uke var Mercedes-folket ute og testet sin foreløpige versjon. Her er bildene.

Et skritt nærmere ny SLK
Publisert
Sist oppdatert

Mercedes SLR kommer til Norge på nyåret, men bilen koster over fire millioner kroner. Noen måneder senere lanseres imidlertid en ny utgave av Mercedes sin minste cabriolet, SLK. Som en lillebror med komplekser ser det ut til at den hermer litt fra storebror. De nye spionbildene er ikke spesielt oppsiktsvekkende i forhold til tidligere bilder vi har sett, men de bekrefter våre mistanker om at de to bilene vil bli temmelig like. Prisen blir heldigvis svært forskjellig.

Et skritt nærmere ny SLK


Utifra hva vi kan se på bildene ser det ut til at SLK vil få en front som ligner svært på sølvpil-fronten til SLR. Den har en hevelse på panseret som bunner ut i en spiss foran på panseret, sannsynligvis med en stor stjerne i midten.

Et skritt nærmere ny SLK


Bilen er imidlertid ikke helt ulik dagens utgave. Hekken ser forholdsvis lik ut, det samme gjør sidespeilene og taket. Nye SLK har i likhet med sin forgjenger et elektrisk metalltak.

Store bilder finner du her.

Her finner du mer Mercedes-Benz-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer