Ukens veteran: Opel Commodore 6a Coupé

Et smykke i gull metallic

En klassisk Opel Coupé i perfekt tilstand blir aldri feil, spesielt ikke når det handler om en Commodore A Coupé.

PERFEKT: - Designet syns jeg er fantastisk, spesielt liker jeg den flotte taklinjen, sier eieren Bjarte Nordnes. Foto: Alf Vidar Snærland
PERFEKT: - Designet syns jeg er fantastisk, spesielt liker jeg den flotte taklinjen, sier eieren Bjarte Nordnes. Foto: Alf Vidar Snærland Vis mer
Publisert

Opel er i dag et merke som er langt unna sine glansdager. Når man ser denne nydelige Opel Commodore blir man imidlertid satt tilbake til merkets storhetstid.

En tid da Opel var Tysklands største bilprodusent, og de hadde en modell-portefølje fylt av vakre og herlige modeller. Ekstra herlig var Commodore Coupé, godt eksemplifisert gjennom dette smykket i gull metallic.

Bjartes restaurering

Commodoren du ser her eies av Bjarte Nordnes fra Førde. Han kjøpte bilen høsten 2010, og at det ble en klassisk Opel var ikke tilfeldig.

- Jeg har alltid hatt stor bilinteresse. Jeg var mye med faren min og mekka bil som guttunge. Siden tidlig ungdomsalder har jeg hatt bil som hobby, og en slik Commodore har jeg hatt lyst på siden tidlig i ungdommen. Dessuten er det kjekt og praktisk med en litt nyere veteranbil, hvis man skal på lengre turer.

- Blant europeiske biler er Opel favoritten min. Det er kanskje fordi jeg ble påvirket av bestefar. Han fortalte meg allerede da jeg var fire-fem år gammel, at Opel var verdens beste bil, så det gikk vel inn, antar jeg, forteller Bjarte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer