Et utmerket alternativ til Golf

Etter vår prøvekjøring av Mitsubishi ASX kan ikke vi se at det finnes noe bedre kjøp blant folke-SUVene i dag.

Foto: Knut Moberg
Foto: Knut Moberg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

ULM, Sør-Tyskland (DinSide Motor): Denne bilen kommer vi nok til å få se en del av på norske veier fremover. Vi prøvesatt den første gang under bilmessen i Genève og ble allerede da overrasket over den gode innvendige plassen.

Starter på 232.000 kr

Så fikk vi prislisten på bilen (se nederst i artikkelen), og det var også en aha-opplevelse. Bilen priser seg nemlig, med en startpris på 232.000 kroner, inn under samtlige direkte konkurrenter i markedet. Av konkurrenter må vi nevne Skoda Yeti, Nissan Qashqai, Peugeot 3008, Ford Kuga, Hyundai ix35, Toyota RAV4 og VW Tiguan - litt avhengig av om vi snakker forhjulsdrift eller firehjulsdrift. (Lenker til våre omtaler av konkurrentene finner du nederst på siden).

Golf-alternativ

Hva vi mener med alternativ til VW Golf? Nettopp det vi skriver. På samme måten som Nissan gjorde med Qashqai, tok Mitsubishi sikte på kundegruppen med samme typen budsjett som et flertall av Golf-kjøpere. Det vil si at man finner et romsligere og mer høyreist alternativ i en stor del av det samme prisleiet. Det betyr ikke at bilene er direkte konkurrenter - de tilhører tross alt to forskjellige kategorier og Golf er og blir en mer forseggjort og velkjørende bil. Men altså: Det finnes i dag alternativer i folke-SUV-klassen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer