Europeisk Hyundai i-oniq

Ikke ren elbil, ikke bensin, men noe midt i mellom. Og det i en spennende innpakning.

Hyundai skal snart vise frem en ny coupé i Genève - konseptbilen i-Oniq.  Foto: Produsenten
Hyundai skal snart vise frem en ny coupé i Genève - konseptbilen i-Oniq. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hyundai Coupé har en like lang historie i Norge som ellers i verden, men ingen kan skryte på seg at den har vært en umiddelbar suksess. Nå kan det bli en endring på dette, for i Genève skal Hyundai vise frem en ny coupé, konseptbilen i-Oniq.

Veloster får en bror

Hyundais siste coupé her til lands fikk vi erfare da de dro hjem Veloster, en relativt modig kreasjon, men foreløpig med moderat motorisering. Heldigvis sier ryktene sier at den nå skal komme med turbomotor for å få ytelser som er litt mer i takt med designen. Men hva da med den nye konseptbilen i-oniq?

Småbil med åtte seter

Spennende løsning

Den nye kreasjonen som vises i Genève har en drivlinje vi er veldig spent på, en løsning som til dags dato ikke er kommet ut på det kommersielle markedet. For mange har hauset systemet opp i skyene, men ingen har foreløpig satt en bil i salg som har denne løsningen. Vi snakker selvfølgelig om kombinasjonen elektrisk drift med en ren rekkeviddeforlenger.

Ny i30, også som stasjonsvogn

Chevrolet Volt og Ampera ble lansert med denne løsningen på et tidlig tidspunkt, men dette endret seg underveis frem til bilen kom på markedet. Vi har kjørt en Audi A1 konseptbil med denne løsningen, men det gjenstår å se hvem som slipper løsningen ut på gata først. Fisker Karma?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer