Mann glemte hvor han parkerte bilen

Fant igjen Passat'en på samme sted etter 20 år

Det endte likevel ikke rosenrødt for det gjenforente «paret».

GLEMTE PARKERINGEN: En tysk mann glemte i 1997 hvor han hadde parkert bilen sin. 20 år senere fikk han telefon fra det tyske politiet om hvor den var funnet. Illustrasjonsfoto: Volkswagen
GLEMTE PARKERINGEN: En tysk mann glemte i 1997 hvor han hadde parkert bilen sin. 20 år senere fikk han telefon fra det tyske politiet om hvor den var funnet. Illustrasjonsfoto: Volkswagen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det skjedde i den tyske byen Frankfurt i 1997, at den da 56 år gamle tyskeren ikke greide å huske hvor han hadde parkert sin VW Passat. Turen gikk dermed raskt til politistasjonen, hvor han meldte bilen som stjålet.

VW Passat er forøvrig på denne listen over tidenes mest solgte biler. Den er også på denne listen over klassiske tyske biler som har forandret seg mye opp gjennom årene.

Politiet greide imidlertid aldri å finne bilen til den tyske mannen - det vil si, ikke før i forrige uke.

Gjenforent etter 20 år

Sammen med sin datter ble den nå 76 år gamle tyskeren på ny gjenforent med Passat'en, på samme parkeringsplass han hadde forlatt den for 20 år siden.

Dette skjedde ifølge den tyske regionalavisen Augsburger Allgemeine etter at et industribygg i Frankfurt skulle rives, og politiet fikk varsel om at en bil på parkeringsplassen sto i veien for arbeidet.

Dermed tittet politiet i registeret, hvor de fant nummeret til den aldrende tyskeren. På stedet kunne mannen bekrefte at dette var akkurat samme sted som han hadde parkert bilen i 1997.

Dessverre var ikke bilen lenger kjørbar, etter å ha stått utendørs og ubrukt på samme sted i 20 år. Dermed gikk bilen rett til skrothaugen.

Glemte parkeringen

Flere medier refererer til en lignende sak som skjedde i Tyskland for noen år siden. Da ble en mann gjenforent med bilen sin, etter å ha vært adskilt i to år.

Denne mannen hadde vært på byen i München, og dermed glemt hvor han forlot bilen.

Han rapporterte også bilen savnet, hvorpå politiet senere fant bilen hele fire kilometer fra stedet mannen trodde han hadde parkert.

I hanskerommet lå det 40.000 euro i kontanter, sammen med verktøy til en verdi av 50.000 euro.

Dyr parkering

Ifølge the Independent mistet en mann fra Skottland også bilen sin, tidligere i år. Etter å ha vært på en konsert lette han i hele fem dager og kontaktet myndigheter og forskjellige selskaper, før han gav opp å finne den igjen.

Til slutt rapporterte mannen bilen som stjålet. Seks måneder senere ble den funnet på eksakt samme sted som mannen forlot den - men med parkeringsbøter til over 5.000 pund.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer