7 år / 200.000 kilometer nybilgaranti

Får Norges beste garanti

Fiat og Alfa Romeo introduserer det som fremstår som den beste nybilgarantien i markedet.

FORNYET MODELLSPEKTER: I sommer kom helt nye Fiat Tipo (bildet) på markedet. Alfa Romeo fornyer også sin produktrekke for tiden, og nå følger begge opp med kraftig forbedring av garantivilkårene for sine nye personbiler. Foto: Knut Moberg
FORNYET MODELLSPEKTER: I sommer kom helt nye Fiat Tipo (bildet) på markedet. Alfa Romeo fornyer også sin produktrekke for tiden, og nå følger begge opp med kraftig forbedring av garantivilkårene for sine nye personbiler. Foto: Knut Moberg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den italiensk-amerikanske bilgiganten FCA (Fiat, Alfa Romeo, Chrysler og Jeep), har ikke hatt noen salgstall å skryte av i Norge på en stund. Bedre garanti kan dermed være et smart grep.

Fra og med nå innfører FCA Norway, 7 år eller 200.000 km garanti på alle Fiat personbiler og Alfa Romeo-modeller. Dette er ifølge FCA Norges beste nybilgaranti. Imidlertid skal det sies at importøren avkoreanske Hyundai har garanti med ubegrenset kjørelengde - men begrenset til fem år.

Og den andre koreaneren, Kia, har lenge hatt syv års nybilgaranti, men begrenset til 150.000 kilometer under syvårsperioden. Det er riktignok med ubegrenset kjørelengde de første tre årene mot FCAs to år.

For øvrig har Mitsubishi også nå innført forbedret garanti på én av sine modeller - den ladbare utgaven av SUV-en Outlander. Garantien økes fra 5 år og 100.000 kilometer til 7 år og 140.000 kilometer.

Garantien følger bilen

Garantien som fra nå av gjelder for Fiat og Alfa Romeo gir ifølge importøren gir en trygghet ikke bare til første eier av bilen, men da garantien følger bilen, vil dette også innbefatte fremtidige eiere under hele garantitiden. 7 års-garantien gjelder for alle nye biler importert av FCA Norway og registrert i Norge etter 1.januar 2018.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer