Får vi Superb stasjonsvogn?

Hvis så skjer kan det bli en ubetinget slager. Superb sedan er allerede over 4,8 meter lang og hyggelig priset. Dette kan fort bli den nye drømmebilen for de som vil ha mest mulig for minst mulig penger.

Publisert
Sist oppdatert
Bildet er manipulert.
Bildet er manipulert. Vis mer

Får vi Superb stasjonsvogn?

  1. Store bilder


Selv om Skoda-representanter avviser dette kategorisk, klarer vi ikke å slippe ballen helt. Vi mener dette er noe som må komme. Skoda begrunner utspillene sine med at en Superb stasjonsvogn for eksempel vil ødelegge helt for Volkswagen Passat. Det har de muligens en del rett i.

Nært

Automedia tror en Superb stasjonsvogn vil være på plass på bilutstillingen i Geneve neste vår. Det vil i så fall bli en av de største stasjonvognene på markedet med en total lenge på over 4,8 meter. Dette er en ekslusiv klubb som inkluderer Ford Mondeo (480 cm), Audi A6 (480 cm), BMW 5-serie (481 cm), Mercedes-Benz E-klasse (484 cm) og Saab 9-5 (483 cm).

Motorer

Det virker ikke som det er noe veldig spennende på gang under panseret, og det ser ut som de faste traverne vil dukke opp her også. Firesylindrete dieselmotorer med 100 og 130 hestekrefter, eller V6 med 163 hestekrefter er mest sansynlig. På bensinsiden er 1,8 literen med turbo og 150 hestekrefter mest aktuell. V6-eren med 193 hestekrefter er også nevnt som en mulig motorisering.

Her finner du mer Skoda-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer