Fastbag: Bagasjeløsning for R-sykler

Når du kjører R-sykkel er det alltid vanskelig å frakte med seg ting. De færreste vil jo montere store koffertsett på en smekker liten racer. Fastbag er da løsningen.

Publisert

Det er mange som synes at koffertsettene som leveres som ekstra utstyr, ikke akkurat er pene, og i hvert fall ikke aerodynamiske. Designet på en lekker R-sykkel, som er utviklet ved hjelp av vindtunnel, blir fullstendig ødelagt når store konstruksjoner finner veien til sykkelens bakpart.

Løsningen er her

Vi har prøvd et nytt norsk produkt som heter Fastbag. Dette er en "trekkspill" bag som festes på sykkelen med stropper, og som dermed ikke krever permanent montering. Lange stropper sørger for at det er mye å gå på, selv med full last.

Det byr sjelden på problemer å feste bagen uansett utforming av sykkelen.

Fleksibel Fastbag

Topplokket på Fastbagen er aerodynamisk utformet slik at luftmotstanden kan bli lavere med Fastbagen montert. Topplokket kan også lakkeres i sykkelens farge hvis du ikke liker karbonfiberimitasjoner. Topplokket er også låsbart slik at du kan gå fra sykkelen med Fastbagen på. Alle fester for reimer sitter under lokket.

Fastbagen rommer fra 20-60 liter bagasje. Dette kommer av "trekkspillkonstruksjonen" som gjør at bagens størrelse varierer med mengden av innhold.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer