Oslo Motor Show 2016

Fem messehaller med alt en kan drømme om

Fredag 28. oktober åpner Oslo Motor Show 2016 dørene, og nok en gang er det spekket med godsaker det lukter svidd gummi, diesel, olje og bensin av.

BEACH PARTY: Det er ikke mangel på hverken kreativitet eller engasjement når Oslo Motorshow åpner dørene i helgen. Foto: Jamieson Pothecary
BEACH PARTY: Det er ikke mangel på hverken kreativitet eller engasjement når Oslo Motorshow åpner dørene i helgen. Foto: Jamieson Pothecary Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For arrangørene av Oslo Motor Show er det kjærlighet til bilen og andre motoriserte kjøretøy som står i sentrum. I år fyller de fem messehaller med gatebiler, amcars, motorsykler, lastebiler, motorsport og sist men på ingen måte minst – supersportsbiler.

I fjor kunne vi blant annet prøvekjøre Polaris Slingshot på messen, noe vår reporter satte pris på, og her kan du se hva vi så på messen ifjor.

Hvert år samler de kremen av motor på Norges Varemesse i Lillestrøm, og i 2008 stilte investor og bilentusiast Arne Fredly ut sin Bugatti Veyron, bilen som satte en ny standard for superbiler senere år.

I år stiller Fredly igjen med en av sine mange ekstremt verdifulle biler. Denne gangen er det hyperbilen McLaren P1 GTR.

Spektakulære biler

McLaren P1 er i utgangspunktet en bil så ekstrem at det er utenfor de fleste sin fatteevne.

Med både el-motor og bensinmotor har den ladbare hybriden tilsammen over 900 hester og er en del av det som blant bilentusiaster omtales som den hellige treenighet: Porsche 918 Spyder, Ferrari LaFerrari og McLaren P1.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer