Fem sommerperler til 250.000

Hårføner, frisørbil, eller lugglufter. Navnene er mange, men alle peker mot de takløse bilene. Her er fem fine entusiastbiler uten tak.

ROADSTER: Audi TT er en bil man legger merke til. Den åpne versjonen foretrekkes av mange. Foto: KNUT MOBERG
ROADSTER: Audi TT er en bil man legger merke til. Den åpne versjonen foretrekkes av mange. Foto: KNUT MOBERG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På nettet kan man fort gå seg vill i jakten på den ultimate sommerbilen. Kabrioleter kommer i alle former og fasonger - og naturlig nok i alle prisklasser.

Fem til to-femti

Vi har derfor funnet frem til fem gode alternativer til 250.000 kroner. Utvalget er stort, men ikke alle er like interessante for entusiastene. I Norge selges det få nye kabrioleter, men til gjengjeld importeres det mange gamle. Dette kan skyldes at entusiastbilene stort sett står lagret om vinteren, og tas frem om sommeren. De er typiske godværsbiler.

1966 Ford Mustang

Ford Mustang er en klassiker, og er den entusiastbilen som gir flest treff på Google. Enten du er bilinteressert eller ei, så kan du ikke ha unngått å høre om den. Nå kommer også nye Mustang til Norge, en bil vi reiste til USA for å teste sent i høst. Utgaven vi nå har funnet skal være velholdt, nylig overhalt og ser veldig bra ut. Den kan være et godt alternativ for den som ønsker seg en kabriolet man kan nyte en søndags ettermiddag.

Det er verdt å nevne at eldre biler, slik som denne, gjerne trenger litt mer pleie og man må være forberedt på å ta frem verktøykassen av og til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer