Fendere på bilen

Er du lei av skader fra andres uflaks?

Fender på bil: Det gjelder å plassere den i riktig høyde.
Fender på bil: Det gjelder å plassere den i riktig høyde. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Norge er antagelig et av de land i verden med best geografisk plass per innbygger. Likevel har vi noen av de trangeste parkeringshusene som finnes. Det er ikke bare grunnlag for å skape ergelse de gangene man skal inn og ut, men også de gangene du oppdager at noen har dultet borti bilen din.

Han stakk fra sine synder

Dessverre er det lite tall å få ut av forsikringsselskapene om hvor mange parkeringsbulker det lages hvert eneste år, rett og slett fordi det ikke er lønnsomt å ta dem på forsikringen. Det er billigere å leve med dem. Ford mener derimot at 72 % av bruktbilparken i Norge har vært skadet av disse irriterende parkeringsbulkene, om vi skal tro importøren Dacara.

En løsning

Finnes det muligheter for å unngå dem? Ja, forteller Håvard Hollerud fra importøren Dacara. Etter sure opplevelser med egen bil ville han gjøre noe med det. I sin leten etter løsninger fant han frem til et produkt fra Kanada, kalt Doordefender. Prinsippet er enkelt, og handler om det samme som på båt, nemlig en fysisk beskyttelse - en fender.

Kommentar: Bulk eller hærverk?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer