Ferdig stylet

Nissan trenger en kompaktklassebil i Europa, men om Sport Concept er den nye Almera er usikkert.

Publisert
Sist oppdatert

Det skjuler seg kanskje en ny kompaktklassebil under stylingen på konseptbilen Sport Concept som skal vises på New York Auto Show, men det er ikke alt for lett å se hva det kan bli til.

Hvis man skreller vekk de brede skjermene, og gjør det samme med støtfangeren foran og bak, kan det skimtes noe som nok ikke er dagens Almera. A-stolpen er lengre frem, som på mange nyere biler. Takprofilen faller sterkt bakover, hvilket også er en gjennomgangsmelodi for nyere biler i kompaktklassen.

Ikke tilfeldig

Hvis det skjuler seg en ny kompaktklassebil under skallet er det ikke tilfeldig at Nissan velger å vise den frem i en heftig stylet variant; interessen for styling og tuning er enorm i USA, og de fleste store bilprodusentene har begynt å legge til rette for at nettopp deres modeller skal bli yndede objekter for de med den interessen.

Trenger avløsning

En ny Almera i Norge vil ikke få 20-tommers felger, ei heller fire støpte seter med firepunktsseler og flust med håndtak for å holde seg fast. En stor naken subwoofer i hattehyllen er nok heller ikke så sannsynlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer