Fersket: Mercedes C-Klasse Coupé

En nypresset C-Klasse har sett dagens lys, nå som coupé.

Fersket: Mercedes C-Klasse Coupé
Publisert
Sist oppdatert

Ikke før har vi skrevet at Mercedes-Benz viser en oppgradert C-Klasse under bilutstillingen i Detroit, så dukker det opp bilder av ytterligere en ny C-Klasse. Denne gangen er det en ny kupéversjon som er fanget som linselus.

En C-Klasse mange har råd til.

På luftetur

Bilen er tidligere sett hist og pist rundt om i Tyskland, men er nå også fanget på video i en garasje tilhørende Mercedes-Benz ved Long Beach i California. Videoen ble lagt ut på YouTybe, men ble fjernet etter kort tid. Om dette har resultert i at en utro tjener er blitt arbeidsløs sier ikke historien noe om, men det var antagelig ikke meningen at omverdenen skulle se den. Se spionbildene.

Navnetrøbbel

Spekulasjonene svirret hvorvidt bilen skal hete CLC eller CLK. Svaret er ingen av delene. Bilen arver den samme navnstrukturen som storebror E-Klasse Coupé, og blir dermed døpt til C-Klasse Coupé. Det er vanskelig å se ut fra videoen hvorvidt bilen har B-stoler eller ikke, noe CLC hadde. Spionbildene forteller likevel om at stolpene dessverre er på plass. De rammeløse rutene, og full åpning langs hele siden gjør seg godt på en kupé av denne typen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer