Fest beltet - vinn en bil!

Bilist 2000 er en type trafikksikkerhetskampanje som vi aldri har sett tidligere. I stedet for straff og formaninger, satses det på belønninger.

Fest beltet - vinn en bil!
Publisert

Initiativtaker til Bilist 2000 er Bilimportørenes Landsforening. Sammen med seg har de fått et trettitalls andre aktører, blant annet Trygg Trafikk, Justisdepartementet, Statens Vegvesen, Viking, NAF osv… , listen er lang. Vi har tidligere omtalt kampanjen og en del av aktørene bak, som du finner 7706">her. I år er det budsjettert med 14 millioner kroner til kampanjen. Målet er at Bilist 2000-kampanjen skal gå over tre år, med forbehold om at finansieringen går i orden.

Dette må du gjøre

Men hva er det så man kan vinne, og hva må man gjøre for å være med i trekningen? I motsetning til andre lotterier, koster det deg ingenting å være med i Bilist 2000 -- i hvert fall koster det deg ingenting i kroner og øre. Du forplikter deg imidlertid til en del ting: Du må bruke bilbelte selv og sørge for at passasjerene dine bruker bilbelte, du må holde deg til fartsgrensene og feste et Bilist 2000-klistremerke på bakruten av bilen din. Innmeldingen i kampanjen forutsetter at du er over 18 år, har sertifikat og eier eller disponerer en bil.

Vinn en nybil hver måned

Hva kan du så vinne, og hvilke fordeler har det ellers å ta del i denne kampanjen? De gjeveste prisene er nybilene som loddes ut hver måned. I april kan du for eksempel vinne en Toyota Corolla, i mai en Peugeot 206, i juni en Ford Focus, i august en Volkswagen Beetle, osv. I tillegg til disse større gevinstene, kan du vinne en tur for to til Paris, dekk, barnesikringsutstyr, kjørekurs og mye annet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer