Fiat Panda 4x4 og SUV

Det er en ting Fiat er gode på, og det er småbiler. Vi har skrytt mye av Punto og nå kommer Panda i to nye varianter med firehjulsdrift.

Publisert
Sist oppdatert
Fiat Panda 4x4 og SUV

Fiat Panda 4x4 og SUV

 1. Store bilder
Fiat Panda 4x4 og SUV


BOLOGNA (DinSide Motor): Begge bilene vises på bilutstillingen som går av stabelen i Bologna i disse dager, men Fiat er dessverre ikke like løsslupne med fakta om bilene.

Utseende

I forhold til en vanlig Panda har begge bilene fått flere terrengelementer. Begge to har høyere bakkeklaring og SUV-modellen har i tillegg en helt annen front med to runde lys på hver side og er lakkert i to farger. Den har også bredere skjermer. Både Panda 4x4 og SUV har ekstra beskyttelsesplater i støtfangeren foran og bak.

Panda SUV er 359 centimeter lang og er utstyrt med dekk i størrelsen 185/65-15. Bakkeklaringen er 16,9 centimeter.

Motorer

Det er ikke klart hvilke motorer som kommer i disse bilene, men det er naturlig å anta at bensinmotoren på 1,2 liter med 60 hestekrefter og 102 newtonmeter er aktuell. Det samme gjelder dieselmotoren med et slagvolum på 1,3-liter. Dieselmotoren yter 70 hestekrefter og 145 newtonmeter. Vi regner med at den klarer å gjøre en god jobb i den lille og lette bilen.

Firhjulsdriften besørges av en vikositetskobling.

Begge bilene skal være på det europeiske markedet før sommeren, men den norske importøren har fortsatt ikke bestemt seg for om Panda kommer til Norge i det hele tatt.

Fiat Panda: Årets bil 2004.

Her finner du mer Fiat-stoff:

 • Tester
 • Nyheter
 • Nybillanseringer
 • Spionbilder


 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer