Fiesta-versting med 150 hestekrefter

Små biler med kjempemotorer gir en enorm kjøreglede i forhold til hva du betaler. Ford kaster seg med i kampen med en godt motorisert Fiesta.

Publisert
Sist oppdatert
Fiesta-versting med 150 hestekrefter

Fiesta-versting med 150 hestekrefter

 1. Store bilder
Fiesta-versting med 150 hestekrefter
Fiesta-versting med 150 hestekrefter


Ford har et voksende program med sportslige biler. Etter at Cosworth forsvant var det rolig en stund, men etter hvert dukket Mondeo ST200 opp. Den ble etterfulgt av den nye Mondeoen som kommer i en versjon som heter ST220. I tillegg finnes Ford Focus i en variant som heter ST170. Focus ble også levert som et skikkelig råskinn som het RS, men den er ikke tilgjengelig lengre.

Fiesta ST

Informasjonen om bilen er foreløpig knapp, men det er sikkert at den får en Duratec-motor med toliters slagvolum og 150 hestekrefter. Siden det ennå er et godt halvår til bilen kommer i salg, er Ford tilbakeholdne med tekniske detaljer. Jost Capito, sjefen for Ford Team RS, avslører følgende:

- Selv den mektige Ford Focus RS hadde vansker med å holde tritt med Ford Fiesta ST da vi kjørte dem på Fords testbane i Belgia.

JWRC

Samtidig som Ford viser Fiesta ST, viser de også arvtageren til Ford Puma i JWRC (Junior World Rally Championship). Dette er biler med 1,6-liters motorer, og i Ford Fiesta JWRC yter den over 215 hestekrefter.

Store bilder finner du her.

Her finner du mer Ford-stoff:

 • Tester
 • Nyheter
 • Nybillanseringer
 • Spionbilder


 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer