Finn frem på DinSide Motor

Du finner lettest frem ved å bruke emnekatalogen, men du kan også bruke vår ordinære navigasjon, søkemotoren og listene over alle artikler vi har publisert.

Publisert
Sist oppdatert

DinSide har publisert mer enn 30.000 artikler, og det er ikke alltid like lett å finne frem til artikler man husker fra tidligere, eller har hørt om. Det er fire forskjellige veier til målet:

1. Emnekatalogen

Et stykke ned på forsidene til alle DinSides fire seksjoner, Reise, Data, Motor og Økonomi, ligger hovedkategoriene i emnekatalogen. Emnekatalogen minner om et stort slektstre. Det forgrener seg først i våre fire seksjoner, deretter i underseksjoner, så i et stadig forgrenet hirearki av emner:

Finn frem på DinSide Motor


Mange artikler ligger i flere forskjellige kategorier, og kan dermed gjenfinnes langs flere forskjellige grener. Dette er nok den enkleste måte å finne artikler på.

Under finner du et utvalg DinSide Motors hovedkategorier:

Finn frem på DinSide Motor


Finn frem på DinSide Motor
2. Fast navigasjon

Øverst til venstre på alle sidene finner du lenker til DinSides fire seksjoner pluss noen underseksjoner. På hovedsiden ligger det i tillegg en liste over alle kalkulatorene i venstrespalten.

På de enkelte seksjonenes sider, finner du lenker til de mest aktuelle og mest brukte sidene i den aktuelle seksjonen. På DinSide Motor vil du raskt finne en oversikt over alle testede biler, på DinSide Data en oversikt over alle testede produkter. På DinSide Økonomis hovedside ligger dessuten alle prislister og såkalte skoler listet opp. De som er godt kjent på DinSide bruker nok denne faste navigasjonen i stor utstrekning.

3. Søkemotoren

Finn frem på DinSide MotorSøkefeltet finner du i venstrespalten på alle sider. I skrivende stund er ikke søkemotoren helt tipp topp. Den søker gjennom brødteksten i alle artikler, men ikke i ingresser, overskrifter og kortversjoner. Den søker heller ikke etter ord som er kortere enn fire bokstaver. DinSide har ingen grunn til å være fornøyd med dette, og vi arbeider med en bedre søkefunksjon.

Vær klar over at google.com har en fin søkefunksjon, der du kan skrive inn søkeordet etter fulgt av mellomrom site:dinside.no. Eksempel: fastrente site:dinside.no

4. Kronologisk liste

Nederst på hovedsidene til Motor, Reise, Økonomi og Data finner du en lenke til alle tidligere artikler.

Finn frem på DinSide Motor


I denne listen ligger alle tilgjengelige artikler fra redaksjonen, sortert etter publiseringsdato med de nyeste først.

Det er bare tittelen som synes, noe som ofte gjør det vanskelig å vite nøyaktig hva artikkelen handler om. Denne innfallsvinkelen for å finne artikler er derfor mest praktisk når du vet temmelig nøyaktig når artikkelen du leter etter ble publisert, eller når ingen andre veier fører frem.

Lykke til!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer