Finn frem på DinSide Motor

Du finner lettest frem ved å bruke emnekatalogen, men du kan også bruke vår ordinære navigasjon, søkemotoren og listene over alle artikler vi har publisert.

Publisert
Sist oppdatert

DinSide har publisert mer enn 30.000 artikler, og det er ikke alltid like lett å finne frem til artikler man husker fra tidligere, eller har hørt om. Det er fire forskjellige veier til målet:

1. Emnekatalogen

Et stykke ned på forsidene til alle DinSides fire seksjoner, Reise, Data, Motor og Økonomi, ligger hovedkategoriene i emnekatalogen. Emnekatalogen minner om et stort slektstre. Det forgrener seg først i våre fire seksjoner, deretter i underseksjoner, så i et stadig forgrenet hirearki av emner:

Mange artikler ligger i flere forskjellige kategorier, og kan dermed gjenfinnes langs flere forskjellige grener. Dette er nok den enkleste måte å finne artikler på.

Under finner du et utvalg DinSide Motors hovedkategorier:

2. Fast navigasjon

Øverst til venstre på alle sidene finner du lenker til DinSides fire seksjoner pluss noen underseksjoner. På hovedsiden ligger det i tillegg en liste over alle kalkulatorene i venstrespalten.

På de enkelte seksjonenes sider, finner du lenker til de mest aktuelle og mest brukte sidene i den aktuelle seksjonen. På DinSide Motor vil du raskt finne en oversikt over alle testede biler, på DinSide Data en oversikt over alle testede produkter. På DinSide Økonomis hovedside ligger dessuten alle prislister og såkalte skoler listet opp. De som er godt kjent på DinSide bruker nok denne faste navigasjonen i stor utstrekning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer