Firedørs rasende okse

Lamborghini gir et hint om at de også tenker på sportsbiler med fire dører og fire seter.

Publisert
Sist oppdatert

Lamborghini brekker ut av mønsteret og viser en firedørs konseptbil, faktisk er dette en av de store nyhetene på messa i Paris. Vi tipper jentene og guttene i Sant'Agata Bolognese har fått mer og mer angst ettersom firedørs kupémodeller har dukket frem. Mercedes har allerede sin CLS. Porsche nærmer seg fort med Panamera og Aston Martin flasher Rapide både hist og her. BMWs CS er litt mer fjern, men vi tror at de også har en drøm innerst inne om en slik type bil.

Lamborghini har døpt sin modell Estoque (sverdet tyrefekteren bruker til å drepe oksen), og den skal vise hvordan de Audi-eide italienerne vil løse utfordringen. Estoque har klare ambisjoner om å fylle oppgaven med å være en fullblods Lambo samtidig som den vil være betydelig mer praktisk enn en Gallardo eller Murcielago.

Med fire dører, fire seter og bagasjerom blir dette den reneste familiebilen.

Flere motorvarianter

Motormessig sier Lamborghini lite konkret om hva som kan dukke opp, men de avslører en del av tankene sine. Det må være mye effekt, det er åpenbart, og V10-motoren fra Gallardo LP 560-4 er en aktuell motor. Det samme er V8 hybrid og til og med V8 diesel har streifet tankene til sportsbilfabrikken. Diesel? Hva sier entusiastene nå?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer