Mercedes-Benz EQS SUV

Flaggskip-SUV avduket

Dro sløret av Mercedes EQS SUV tirsdag.

HER ER DEN: Mercedes EQS SUV ble vist frem tirsdag. Foto: Mercedes
HER ER DEN: Mercedes EQS SUV ble vist frem tirsdag. Foto: Mercedes Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De første glimtene av bilen kom for en måneds tid siden, men tirsdag dro Mercedes-Benz sløret av sin nyeste elbil, kalt EQS SUV.

Bilen er basert på luksus-sedanen EQS, så det er altså ikke hvilken som helst bil vi snakker om. EQS er el-mercenes S-klasse, og byr på det ypperste det den tyske premiumprodusenten har å by på. Og som vi skrev vår test av sedanutgaven i fjor:

– Det er hevet over enhver tvil at Mercedes-Benz EQS er i en helt egen klasse når det kommer til premiumluksus og komfort blant elbilene. Ikke engang på en dårlig dag greier vi å komme med mange negative tilbakemeldinger på denne bilen.

SUV-utgaven har samme akselavstand på 3210 millimeter, men vil være 20 centimeter høyere, ifølge et informasjonsskriv som ble sluppet i forbindelse med avdukingen.

Sju seter

Elbilen vil være et godt alternativ for golf-entusiaster. For i en pressemelding går det nemlig frem at det er plass til opptil fire golfbager i bagasjerommet ...

Bilen skal også kunne fåes med sju seter, og kan leveres med firehjulstrekk, eller 4Matic, som det heter der i gården.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer