Flerbruks-fornyelse: "Familie-buss" fra Hyundai

Dagens Hyundai Trajet har ikke vært noen racer, ei heller i salgsstatistikkene. Nå er en ny flerbruksbil på trappene, oppdaget av våre partnere i Automedia.

Publisert
Sist oppdatert

I kategorien store flerbruksbiler finner man, ved siden av klassikere som Renault Espace, Volkswagen Sharan, Ford Galaxy og Peugeot 807 et par outsidere fra Korea, den kjempemessige Kia Carnival og Hyundai Trajet. Disse har en stund slitt med et noe umoderne preg. Nå nærmer imidlertid fornyelsen seg selv om de bildene vi har mottatt av nye Hyundai Trajet ikke akkurat viser noen revolusjonerende design. Ikke for det - bilen er antagelig penere enn det vi ser her; lyktene er nemlig delvis tildekket av maskeringstape, hvilket gir bilen et snodig oppsyn.

Amerikansk-rettet

Hyundai har på kort tid oppnådd et kraftig løft i sitt rykte for god kvalitet. J.D. Powers' kvalitetsundersøkelser har gitt gjenklang især i USA med gode resultater for Hyundai. Produsenten har vært noe nølende når det gjelder å lansere en ny "Minivan" eller flerbruksbil i og med at det særlig er SUVer og Crossovere som har hatt markedets favør den siste tiden. Nå har de imidlertid vurdert at tiden er inne til å satse, og spionbildene viser at produktet er så og si klart for lansering. Nye Trajet er programmert for sommeren 2006 - som 2007- modell. Det antas at et salgstall på 27.000 eksemplarer årlig er realistisk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer