Flerbruksbilene - rangering

Peugeot 807 er etter vårt syn det beste flerbruksbil-kjøpet du kan gjøre i dag.

Flerbruksbilene - rangering
Publisert
Sist oppdatert

For å kunne gi våre lesere best mulig hjelp til bilkjøpet, har vi rangert de ulike bilene som finnes i markedet. Vi har valgt å rangere modellene i følgende kategorier:

 • Beste kjøp
 • Et godt kjøp
 • Ikke blant de beste kjøpene
 • Styr unna
 • Må skjære gjennom

  Ved å gjennomføre en slik rangering, er det ikke til å unngå at vi tråkker noen på tærne. Hensikten med vår rangering er selvsagt ikke å gjøre narr av deg som eier en bil i kategorien "Styr unna". Målet er å hjelpe deg til å gjøre et best mulig kjøp neste gang du skal kjøpe bil.

  Gjennom Den store bilveiviseren vil vi gjøre det enkelt for deg å få en oversikt over bilene som selges i Norge. Oversiktlighet krever kortfattethet og vi kan derfor ikke trekke frem alle positive og negative sider ved alle modellene vi tar for oss. Derfor vil du nederst i omtalene finne lenker til omfattende tester. Gjennom å lese disse testene vil du få en langt grundigere innføring i de ulike modellenes sterke og svake sider.

  Kriterier

  PEUGEOT 807: Beste kjøp blant flerbruksbilene
  PEUGEOT 807: Beste kjøp blant flerbruksbilene Vis mer


  Vår rangering er i hovedsak basert på erfaringen vi har tilegnet oss gjennom vår testvirksomhet. DinSide Motor har testet mer enn 550 biler. Vi har også lagt vekt på bilenes alder, resultater fra kollisjonstester, motorutvalg, garantier og - ikke minst - pris.

  Ved å klikke på modellnavnene vil du få frem en side som inneholder en kort beskrivelse, grunnleggende data og lenk til grundige enkelttester. God fornøyelse.

  Den store bilveiviseren:
  FLERBRUKSBILENE

  BESTE KJØP Peugeot 807
   
  GODE KJØP Citroën C8
  Renault Espace/Grand Espace
   
  IKKE BLANT DE BESTE KJØPENE Chrysler Voyager/Grand Voyager
  Ford Galaxy
  Honda Stream
  Hyundai Trajet
  Mazda MPV
  Mitsubishi Space Wagon
  Seat Alhambra
  Toyota Previa
  Volkswagen Sharan
   
  STYR UNNA Chevrolet Trans Sport
  Kia Carnival
   
  KOMMENDE MODELLER -
     Modellene innenfor den enkelte kategori (Gode kjøp osv.) er sortert alfabetisk og er altså ikke rangert.

  Kilder brukt i arbeidet med Den store bilveiviseren: Opplysningsrådet for Veitrafikken (OFV), Euro NCAP, Automobil Revue, de norske importørenes nettsider, DinSide Motors egne tester og artikler.


  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer