Flerbruksbilene - rangering

Peugeot 807 er etter vårt syn det beste flerbruksbil-kjøpet du kan gjøre i dag.

Flerbruksbilene - rangering
Publisert
Sist oppdatert

For å kunne gi våre lesere best mulig hjelp til bilkjøpet, har vi rangert de ulike bilene som finnes i markedet. Vi har valgt å rangere modellene i følgende kategorier:

 • Beste kjøp
 • Et godt kjøp
 • Ikke blant de beste kjøpene
 • Styr unna
 • Må skjære gjennom

  Ved å gjennomføre en slik rangering, er det ikke til å unngå at vi tråkker noen på tærne. Hensikten med vår rangering er selvsagt ikke å gjøre narr av deg som eier en bil i kategorien "Styr unna". Målet er å hjelpe deg til å gjøre et best mulig kjøp neste gang du skal kjøpe bil.

  Gjennom Den store bilveiviseren vil vi gjøre det enkelt for deg å få en oversikt over bilene som selges i Norge. Oversiktlighet krever kortfattethet og vi kan derfor ikke trekke frem alle positive og negative sider ved alle modellene vi tar for oss. Derfor vil du nederst i omtalene finne lenker til omfattende tester. Gjennom å lese disse testene vil du få en langt grundigere innføring i de ulike modellenes sterke og svake sider.

  Kriterier

  Vår rangering er i hovedsak basert på erfaringen vi har tilegnet oss gjennom vår testvirksomhet. DinSide Motor har testet mer enn 550 biler. Vi har også lagt vekt på bilenes alder, resultater fra kollisjonstester, motorutvalg, garantier og - ikke minst - pris.

  For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

  Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

  Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer