Flere Astra-modeller og ny Zafira

Astra er på plass i Norge, men flere modeller på vei. Her finner du mer om både Zafira, Astra stasjonsvogn og kupekabriolet.

Publisert
Sist oppdatert
Flere Astra-modeller og ny Zafira

Flere Astra-modeller og ny Zafira

  1. Store bilder
Flere Astra-modeller og ny Zafira
Manipulert bilde.
Manipulert bilde. Vis mer


Vi har vært inne på kommende Opel-modeller flere ganger, men nye bilder kommer inn hele tiden. Det friskeste pustet til nå blir nye Zafira. Nåværende Zafira kom i 1999, og selv om Zafira klarte seg ganske bra i vår test av fleksibiler i fjor høst, merkes det at en ny modell bør komme snart. Etter ryktene skal Zafira være på plass i 2005 eller 2006. Bildene av Zafira er fortsatt litt tilslørte, men det er forholdsvis lett å se hvordan den vil se ut.

Stasjonsvogn

Astra kombikupe kjørte vi for en stund tilbake og vi ble veldig begeistret for bilen. Stasjonsvognen kommer til neste år og siden Opel har fått et godt tak på stasjonsvogner forventer vi at Astra stasjonsvogn også blir et blinkskudd. Vectra stasjonsvogn har i hvertfall blitt en av de stasjonsvognene vi har mest sansen for.

Kupekabriolet

Astra vil nok med all sannsynlighet også dukke opp som kabriolet. Vi har kun manipulerte bilder av Astra kabriolet, men nå som 307 og Megane finnes med sammenleggbart ståltak regner vi med at også Astra får det. Volkswagen er også på vei med en tilsvarende løsning for Golf som foreløpig heter Concept C.

Vi regner med at Astra stasjonsvogn og Zafira vil bli utstyrt med stort sett de samme motorene som kombikupeen. Det vil si fire bensinmotorer og to dieselmotorer. Bensinmotorene har et slagvolum på 1,4, 1,6, 1,8 og 2,0 liter og yter henholdsvis 90, 105, 125 og 170 hestekrefter. De to dieselmotorene har begge 1,7 liter slagvolum og produserer henholdsvis 80 og 100 hester. Senere kommer også en ny 150-hesters dieselmotor og en 200-hesters turbomotor.

Store bilder finner du her.


Her finner du mer Opel-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder

  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer