Flere Astra-modeller og ny Zafira

Astra er på plass i Norge, men flere modeller på vei. Her finner du mer om både Zafira, Astra stasjonsvogn og kupekabriolet.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har vært inne på kommende Opel-modeller flere ganger, men nye bilder kommer inn hele tiden. Det friskeste pustet til nå blir nye Zafira. Nåværende Zafira kom i 1999, og selv om Zafira klarte seg ganske bra i vår test av fleksibiler i fjor høst, merkes det at en ny modell bør komme snart. Etter ryktene skal Zafira være på plass i 2005 eller 2006. Bildene av Zafira er fortsatt litt tilslørte, men det er forholdsvis lett å se hvordan den vil se ut.

Stasjonsvogn

Astra kombikupe kjørte vi for en stund tilbake og vi ble veldig begeistret for bilen. Stasjonsvognen kommer til neste år og siden Opel har fått et godt tak på stasjonsvogner forventer vi at Astra stasjonsvogn også blir et blinkskudd. Vectra stasjonsvogn har i hvertfall blitt en av de stasjonsvognene vi har mest sansen for.

Kupekabriolet

Astra vil nok med all sannsynlighet også dukke opp som kabriolet. Vi har kun manipulerte bilder av Astra kabriolet, men nå som 307 og Megane finnes med sammenleggbart ståltak regner vi med at også Astra får det. Volkswagen er også på vei med en tilsvarende løsning for Golf som foreløpig heter Concept C.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer