Flere Audi A4-bilder

Vi var klar over at Audi A4 er en populær bil her i landet. Men at responsen på vår lanseringsartikkel skulle bli så voldsom, det hadde vi ikke gjettet.

Publisert
Sist oppdatert

Siden nye A4 ble introdusert i 2001 er det solgt mer enn 8.000 eksemplarer av bilen her i landet og A4 er for tiden Norges 11. mest solgte bil. Bilen må imidlertid ha en enda større tiltrekningskraft på våre lesere enn på befolkningen forøvrig. Tirsdagens artikkel om ansiktsløftingen av Audi A4 ble nemlig en av tidenes mest leste DinSide-artikler.

Sedan og S6

Vårt møte med den ansiktsløftede bilen i München ble svært hektisk. Vi måtte derfor prioritere hardt og valgte å bruke minuttene vi hadde til disposisjon på å fotografere den mest populære varianten - stasjonsvognen.

Dermed fikk vi ikke tatt bilder av sedanen, noe som falt en del lesere tungt for brystet. I et forsøk på å oppnå tilgivelse fra disse leserne, publiserer vi derfor i dag Audis egne pressebilder av sedanen. I tillegg legger vi ut pressebilder av den heftig motoriserte S6-versjonen samt flere stasjonsvogn-bilder.

Ny modellbetegnelse

Som vi skrev i den første artikkelen, er denne ansiktsløftingen særdeles omfattende. Den ansiktsløftede A4 fremstår rett og slett som en ny bil. Det mener tydeligvis også Audi, som faktisk har gått til det skritt å gi bilen en ny intern modellbetegnelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer