Flere bilder av BMW M5

Vi har blitt godt kjent med 5-serien etter hvert, og vi venter i spenning på flere motorer. 545 er den sterkeste som er lanset så langt, men det stopper ikke der.

Publisert
Sist oppdatert
Flere bilder av BMW M5

Flere bilder av BMW M5

  1. Store bilder
Flere bilder av BMW M5


I Paris høsten 2004 skal BMW etter alle solemerker vise sin sterkeste M5 noensinne. Bilen vil være i tråd med BMW sin filosofi om at bensinmotorer verken skal ha kompressor eller turbo, og at vektfordelingen skal være tilnærnet 50/50 foran og bak.

Motorrykter

Spekulasjonene rundt temaet motor raser videre, men har hele tiden vært forholdsvis entydige. Det er ganske stor enighet på ryktebørsen om at M5 skal få en helt ny V10-motor med over 500 hestekrefter. BMW har løst dette ved å lage en motor som takler mye høyere turtall en det som er vanlig på store motorer i dag. Mange hevder at dette skal bli en motor som kan strekkes til hele 9.000 omdreininger.

Ytre kjennemerker

Det er lett å se at bilen på bildene er den kommende M5-modellen. Stort luftinntakt i fronten, bredere skjermer, ingen kromlister, 19-tommers felger, store bremseskiver og fire grove eksosrør bak er noe av det som skiller M5 fra resten av 5-serien.

Her finner du mer BMW-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder


  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer