Årets Bil 2022

Flere favoritter ute av kampen

28 kandidater til Årets Bil har blitt skrellet ned til ti. Her blir nok mange skuffet.

ÅRETS BIL: Dette er finalistene i kåringen av årets bil 2022. Video: Bilprodusentene. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke lenge igjen til vi har en avgjørelse i Årets Bil 2022. Tirsdag 7. desember presenteres vinneren på DinSide og i Dagbladet.

Men allerede i dag kan vi presentere finaleheatet, der 28 kandidater har blitt til ti. I takt med tiden er hele ni av dem helelektriske biler, mens sistemann er en hybrid som skiller seg ut med en helt særegen teknologi.

Du bidrar

Du som leser kan fortsatt være med og stemme på Folkets Favoritt, ved å gå klikke deg inn på DinSide.no. Der finner du en Årets Bil-artikkel med et digitalt stemmeskjema.

Selv om finalelista har blitt skrellet ned til bare ti kandidater, kan du fortsatt stemme på alle de 28 bilmodellene som var med fra starten av. Denne avstemningen avsluttes søndag 28. november, mens vinneren presenteres den påfølgende tirsdagen på DinSide og i Dagbladet.

Vinneren av Folkets Favoritt vil være ett av flere kriterier som Årets Bil-juryen vil ta med i sin endelige avgjørelse for hvem som vinner hovedkåringen.

Mye snadder er borte

Hele 18 biler er altså fjernet fra finalelista. Og her er det mye snadder som har forsvunnet:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer