Folke-SUV under 300.000 kr

Skoda Yeti vil bli en av Norges absolutt billigste folke-SUVer.

Folke-SUV under 300.000 kr
Publisert
Sist oppdatert

Vi har ennå ikke prøvekjørt Skoda Yeti, som blir Skodas femte bilmodell etter Fabia, Roomster, Octavia og Superb. Vi tar likevel sjansen på å kalle bilen en folke-SUV.

Riktignok vil bilen bli betydelig mindre enn mange av de typiske folke-SUVene, men bilen kan tross alt skilte med 422,3 lengdecentimeter og 179,3 breddecentimeter. Det betyr at den kun er 9,2 centimeter kortere enn Nissan Quashqai og Toyota RAV4 (begge 431,5 cm) og midt på treet når det kommer til bredde (178,3 og 181,5)

Skoda lover også at Yeti skal ha svært god plassutnyttelse og fleksible bakseteløsninger.

Fra 239.000 kroner

Yeti kommer først til Norge i august, og prislistene er ennå ikke utarbeidet. Den norske Skoda-importøren lover imidlertid at Yeti vil få en innstegspris på 239.000 kroner. Da snakker vi om den forhjulsdrevne utgaven med en 1,2-liters bensinturbomotor, en motor vi forøvrig er svært spente på å prøve. Den lille turbomotoren yter 105 hestekrefter.

Under 300.000 kroner

Men også en av de firehjulsdrevne variantene vil bli rimelig. Yeti 2.0 TDI, som er utrustet med en 2,0-liters common rail turbodieselmotor på 110 hestekrefter, vil ifølge importøren få innstegspris under 300.000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer