Folke-SUVenes konger

Honda CR-V, Mitsubishi Outlander, Land Rover Freelander. Folke-SUV og firehjulstrekk er nærmest en landeplage - ”alle” skal ha det. Og det skyldes absolutt ikke bare et blaff før nye avgifter trer i kraft. Bransjefolk mener både SUV og 4x4 er kommet for å bli.

Folke-SUVenes konger
Publisert
Sist oppdatert

I november hadde nær 40 prosent av alle solgte nye biler firehjulstrekk. En del av dette skyldes nok at en rekke 4x4-modeller blir noe dyrere neste år som konsekvens av det nye avgiftssystemet som trår i kraft fra nyttår. Likevel mener bransjefolk at trenden er kommet for å bli. Har man først planlagt å kjøpe en firehjulstrekker til rundt en halv million kroner, så er ikke en avgiftsendring på kanskje 20-30.000 kroner noe som forpurrer dette.

Godbitene samlet

Våre artikler om nye Honda CR-V og Mitsubishi Outlander ble aller mest lest. Men har du gått glipp av våre mange 4x4-godbiter den siste tiden, har vi samlet de fem aller mest populære artiklene de siste to månedene her. Ha en fortreffelig lesning.

1 - PRØVEKJØRT: Honda CR-V, folke-SUV i splitter nye klær

Honda CR-V har markert seg i SUV-sektoren. Ikke så mye for offroadegenskapene som et ikon for aktive kontormennesker og fremmadstormende familier. Tredje generasjon CR-V forsterker seg kraftig som en høy, robust familiebil med firehjulstrekk. En stasjonsvognkiller til priser fra 360.000 kroner. Gjenopplev saken her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer