Folke-Volvo på vei: 5-dørs C30

Volvo-sjef Stefan Jacoby har bekreftet at en kompakt, femdørs Volvo er på vei.

Her har Automedias spionfotograf overrasket en av Volvos testsjåfører bak rattet i det som helt tydelig er produsentens viktige Golf-konkurrent som ventes til neste år. Foto: Automedia
Her har Automedias spionfotograf overrasket en av Volvos testsjåfører bak rattet i det som helt tydelig er produsentens viktige Golf-konkurrent som ventes til neste år. Foto: Automedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bildet vi ser er Automedias datamanipulerte tolkning av informasjon de har tilgang til angående den nye Volvoen, som nå burde være like om hjørnet - den er ventet i 2012 - altså til neste år, som i skrivende stund begynner om tre uker.

Golf-konkurrent

Vi burde kanskje si at vi tror det når vi får se det, for det er fire år siden Volvo hevdet det skulle komme en femdørsversjon av C30 - den fikk vi aldri se noe til. Mye tyder på at det opprinnelige prosjektet ble skrinlagt og at den kommende bilen vil bli noe annet enn det man tenkte på i 2007.

Det er nemlig en helt ny modell som er på trappene, avslører spionbildene. Diverse medier nevner Audi A3 og BMW 1-serie som konkurrenter, men det er nok Volkswagen Golf som er referansen.

Les her vår nyeste test av Volvo C30.

Volvo bekrefter

DinSide har vært i kontakt med informasjonssjef Tore Løvig hos den norske Volvo-importøren, som kan bekrefte at det er en helt ny modell som er på trappene, og at det er sannsynlig at vi får se i det minste en før-visning av den på bilutstillingen i Genève til våren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer