- Tesla Model 3 og Model Y får hengerfeste

Folkemodellene skal få tilbehøret alle nordmenn vil ha

Tesla opplever allerede rekordhøye salgstall med Model 3. Med hengerfeste på elbilen vil populariteten bli enda større.

FÅR HENGERFESTE: Tesla Model 3 og Model Y får hengerfeste. Det melder svensk elbilavis. Foto: Tesla
FÅR HENGERFESTE: Tesla Model 3 og Model Y får hengerfeste. Det melder svensk elbilavis. Foto: Tesla Vis mer
Publisert

Okei. Vi bruker et par floskler i innledning av saken. Men så er også Tesla Model 3 en særdeles mye omtalt bil, som veldig mange liker å diskutere.

Så har det også tidligere vært mye spekulasjoner om Model 3 skulle få hengerfeste - et tilbehør veldig mange nordmenn setter som krav for å kjøpe bil. Foreløpig har ikke det som omtales som «Folke-Teslaen» det.

Men spekulasjonene har tiltalt, spesielt ettersom det i den engelskspråklige brukerhåndboka på bilene står informasjon som hinter om at hengerfeste vil bli tilgjengelig (oversatt fra engelsk):

  • Advarsel: Benytt ikke Model 3 til tauing. Foreløpig støtter ikke Model 3 tauing. Tauing kan føre til skade og øke risikoen for å kollidere.
  • Vær forsiktig: Benyttelse av Model 3 til tauing, før Tesla-godkjente komponenter og tilbehør er tilgjengelig, kan gjøre ugyldiggjøre garantien.

Er det noe tilbehør nordmenn er opptatt av på bil, så er det hengerfeste.

Kilde bekrefter

I forbindelse med avdukingen av Teslas aller nyeste bil, Model Y, fikk imidlertid den svenske avisa Elbilen bekreftet det mange har lurt på. I en meget kort artikkel svarer Teslas sjefsdesigner Franz von Holzhausen på det store spørsmålet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer