For en Corvette!

Her er en løsning for de som synes Corvette C6 eller til og med Z06 blir i tammeste laget...

Foto: Ugur Sahin Design
Foto: Ugur Sahin Design Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den første pressemeldingen angående denne bilen ble sluppet tidlig i 2008 og mange trodde nok at dette var nok en designers drøm som aldri ville realiseres.

Dino-etterfølger

Det dreide seg om Corvette Z03 Concept og designeren var ingen ringere enn Ugur Sahin, den Nederland-baserte skaperen av blant annet en spektakulær tolkning av Ferrari Dino sommeren 2007. Men mens Dino-konseptet aldri ble publisert, tilbys nå Z03 til kundene i to versjoner.

Mallett på laget

Ugur Sahin Design (USD) har nemlig inngått en avtale med Corvette-trimmeren og -ombyggeren Mallett i Ohio i USA og kan dermed skaffe innmaten som trengs til et såpass spenstig karosseri. Bilen tilbys i to versjoner, begge med motor basert på Corvette LS7-motor.

Opp til 999 hester

Den "svakeste" heter USD Mallett Z03 Dead Blow Hammer og produserer 700 hestekrefter. For den som vil ha enda mer pulver finnes Z03 APS Twin Turbo Hammer - oppgitt til 999 hestekrefter. Selv om det nok spinnes bort en del tid i starten med bakhjulene burde ikke denne versjonen bruke særlig mer enn tre sekunder fra 0 til 100...

Må skaffe donor

USD Mallett bygger ikke bilene fra scratch - kunden forventes å forsyne produsenten med en Corvette C6 eller Z06 som donorbil. Deretter foretar USD Mallett den ønskede konversjon. Prisen er 32.700 dollar for Dead Blow Hammer og 36.000 for Twin Turbo Hammer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer