Forbedret varebiltilbud fra VW

Volkswagen Touran ble grundig fornyet tidligere i år. Nå kommer den som varebil.

Foto: Knut Moberg
Foto: Knut Moberg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Volkswagen annonserer at den oppdaterte Touran er klar som varebil. De hevder også at den er bedre enn noensinne takket være en ny og forbedret løsning av skilleveggen som gir bedre plass for føreren enn tidligere. Dermed burde både komfort og trafikksikkerhet bli bedre samtidig som fristelsen til å foreta ulovlige manipuleringer av skilleveggen blir mindre.

Den utgående Touran varebil er så langt i år blitt solg i 800 eksemplarer og er Norges mest solgte personbilbaserte varebil.

Vi kjørte personbilversjonen

Den oppdaterte Volkswagen Touran ble presentert for første gang på bilutstilling i Leipzig i april i år, og dette er bilen Volkswagen håper skal sikre at de beholder posisjonen som Norges mest solgte fleksibil. Salget av 5- og 7 setersløsningene startet allerede i august i år. Vi prøvekjørte bilen i juni; les om det her. Riktignok blir ikke den 1.2-literen vi prøvekjørte tilgjengelig i varebilen, som kun vil bli levert med dieselmotorer.

To nivåer

VW Touran som 2-seters varebil kommer i to utstyrsversjoner, Comfortline og Highline. Touran varebil bygges på 5-seter versjonen og baksetene følger med, slik at bilen når som helst kan bygges tilbake til personbil mot at man betaler avgiften.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer