Forbyr smalbrystede å kjøre

Spår storsalg av Wonderbra.

Stor nok til å kjøre motorsykkel? Foto: Colourbox
Stor nok til å kjøre motorsykkel? Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vietnams kommuniststyre forbyr smalbrystede å kjøre. Alle med brystmål under 71 centimeter, forbys å kjøre motorsykkel. Motorsykkeltrafikken utgjør 90 prosent av trafikken i landet, så dette rammer ganske mange vietnamesere.

Ideen bak er å forhindre mennesker som er for tynne, for korte eller for syke fra å kjøre motorsykkel. Aspirerende motorsyklister med sykdomstegn som forstørret lever eller bihulebetennelse, kan også se langt etter motorsykkellappen. Dette skriver den britiske avisen Daily Telegraph.

Vi vil ha silikonpupper

Vietnamesiske bloggere har hatt mye moro med de nye reglene, og sett for seg trafikkpoliti med målebånd som ivrig vinker inn kvinnelige motorister for å måle bysten deres. Det spås også rekordsalg av Wonderbra som følge av de nye, smalbrystede reglene ...

Dette koster silikonpuppene

- De nye forslagene er veldig morsomme, men mange vietnamesere kan bli rammet av denne spøken, sier børsmekleren Le Quang Minh, ifølge Daily Telegraph. Mange vietnamesiske kvinner er smale over brystet. Jeg har mange venner som ikke kan oppfylle disse kriteriene, sier børsmekleren videre til avisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer