Ford Explorer av legoklosser

Legoland skal få en ny attraksjon, sponset av Ford. Den består av 380.000 klosser!

Ford Explorer er en populær SUV i USA. Her er den i full størrelse - en konstruksjon bestående av over 380.000 legoklosser.
Ford Explorer er en populær SUV i USA. Her er den i full størrelse - en konstruksjon bestående av over 380.000 legoklosser. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skulpturen vi ser på bildene ble bygget av 22 designere. Det tok dem 2.500 timer å fullføre "kunstverket". Bilen rullet av samlebåndet på Ford-fabrikken den 26. september og startet deretter på sin ferd mot Legoland i Florida. Den skal fraktes med lastebil i en gjennomsiktig container, så medtrafikkanter kan beskue den spesielle Forden.

Modellen er årets modell Ford Explorer, en ganske så dynamisk SUV, som vi har omtalt her.

Tidlig trafikkopplæring

Lego-Exploreren skal være inngangs-attraksjon ved det som er en ganske spesiell kjøreskole, nemlig Fords kjøreskole for barn i Legoland Florida. Der kan små barn lære de grunnleggende kjøreferdigheter i kjøretøyer tilpasset deres størrelse. Den består av en junior-kjøreskole (3 til 5 års alder), og kjøreskole (altså uten junior) for de fra 6 til 12 år.

Sikkerhet

Barna får først se en instruksjonsvideo med kjøretips og grunnleggende sikkerhetsregler som bruk av sikkerhetsbelte og (NB!!!) forskjellen på gass og brems. Også trafikklys og skilt er pensum. Deretter får de søte små kjøre de små elektriske bilene på svingete veier i hastigheter opp til svimlende fem kilometer i timen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer