Ford Focus fornyes og blir billigere

Ikke bare får Ford Focus nå en omfattende ansiktsløftning - den får også ny prisliste.

FORNYET FAMILIE: Ja, det kommer en sedan også, men den interesserer et forsvinnende mindretall i Norge. Flere bilder og mer informasjon om kort tid, når vi har fått kjørt den. Foto: FORD
FORNYET FAMILIE: Ja, det kommer en sedan også, men den interesserer et forsvinnende mindretall i Norge. Flere bilder og mer informasjon om kort tid, når vi har fått kjørt den. Foto: FORD Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Om en uke skal vi testkjøre det Ford kaller nye Ford Focus, såpass viktige er oppgraderingene som kommer. Da kommer vi naturligvis tilbake med all relevant informasjon om bilen. Men nå har vi allerede prisene.

Vist på mobil-messe

Faktisk var det vår teknologijournalist Kirsti Østvang som oppdaget og fotograferte nykommeren og dens oppgradering først, under mobilmessen i Barcelona tidligere i år. Dermed kan du lese og se mer om den i denne artikkelen.

I denne omgang kan vi allerede dele den nye prislisten med leserne, da den er blitt sendt ut i forkant.

Det er for øvrig mer fornyelse på gang hos Ford, for eksempel er nå endelig nye Mondeo rett rundt hjørnet.

Fra 235.000

Prisene for fornyede Ford Focus vil starte på 235.000 kroner, noe som er 6.000 kroner lavere enn dagens Focus. På ny versjon lanseres også nå en ny toppmodell, Titanium X. Titanium X ligger 15.000 kroner over i pris sammenlignet med tidligere toppmodell Titanium. Til gjengjeld er 17-tommers aluminiumsfelger, adaptive Bi-Xenonlys, LED- lys foran og bak og delskinn med 6-veis elektrisk justering av førersetet standard på Titanium X.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer