Ford Galaxy også klar som varebil

Designmessig er den svært lik S-Max, men takket være bedre takhøyde er Ford Galaxy en enda større bil. Som personbil starter Galaxy på 376.000 kroner, med to seter og grønne skilter er innstegsprisen mer enn 100.000 kroner lavere.

Publisert
Sist oppdatert

I likhet med lillebror S-Max, som ble omtalt i går, er nå også Galaxy godkjent som varebil. Galaxy er hele 482 centimeter lang og 172 centimeter høy og dermed en enda større bil enn S-Max, som måler henholdsvis 477 centimeter i lengden og 166 centimeter i høyden. Det betyr ifølge Ford at varebilutgaven av Galaxy rommer 2.325 liter, rundt 300 liter mer enn S-Max med grønne skilter.

God benplass

En annen fordel med Galaxy er ifølge Ford at skilleveggen er plassert lenger bak i bilen enn i S-Max. Dermed har Galaxy-føreren mulighet til å justere setet like langt bakover som i personbilutgaven. I S-Max er skilleveggen plassert så nær dashbordet at lengderegulerings-mulighetene begrenses. Dette er problemstilling som også gjelder mange andre ombygde varebiler og betyr at lange personer vil slite med svak benplass. Men altså ikke i Galaxy.

Ambiente, Trend og Ghia

I likhet med S-Max leveres også Galaxy i tre utstyrsnivåer. De to første - Ambiente og Trend - er også likelydende. Toppnivået i Galaxy heter imidlertid Ghia, mens tilsvarende nivå bærer navnet Titanium i S-Max. Utstyrsnivå Trend koster forøvrig rundt 11.000 kroner mer enn Ambiente, mens Ghia øker prisen med ytterligere 21.000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer