Ny elektisk SUV

Ford kommer med Mustang Mach-E

Forhåndsbestilling på nett åpner 18. november.

KOMMER: Mustang Mach-E avdukes fra scenen i Los Angeles kl 03.00 natt til mandag 18. november, samme dag som det er mulig å forhåndsbestille Fords nye helelektriske SUV. Foto: Ford.
KOMMER: Mustang Mach-E avdukes fra scenen i Los Angeles kl 03.00 natt til mandag 18. november, samme dag som det er mulig å forhåndsbestille Fords nye helelektriske SUV. Foto: Ford. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Navnet på Fords nye el-SUV er Mustang Mach-E, heter det i en pressemelding.

Mer enn 15.000 nordmenn har sikret seg fortrinnsrett til den ikoniske bilmodellen som snart kommer i ny drakt, og forhåndsbestillingen på nett åpner mandag 18. november på ford.no.

Mustang Mach-E skal avdukes på scenen i Los Angeles natt til mandag, med hjelp av den kjente skuespilleren Idris Elba. Verdenspremieren vil bli live-streamet på Youtube, Facebook og Twitter.

Europapremiere i Oslo

Allerede noen timer etter avdukingen i Los Angeles er den nye elbilen på plass på et eksklusivt arrangement på Skur 13 på Tjuvholmen i Oslo.

Alle som har sikret seg en fortrinnsrett til Mustang Mach-E er invitert til det som blir den første visningen i Europa av nyheten med opptil 600 kilometers rekkevidde. Rekkevidden er målt etter den nye og langt strengere WLTP-målemetoden, skriver Ford.

- Helt unik

- Med den fantastiske rekkevidden, plass som i en familiebil og priser som gjør den tilgjengelig for folk flest, er Ford Mustang Mach-E helt unik, sier Per Gunnar Berg, administrerende direktør i Ford Motor Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer