Ford med fornyet Focus-familie

Ford Focus ansiktsløftes, og nå er snart hele modellfamilien oppdatert.

Publisert
Sist oppdatert

Kun kupé-kabrioleten Focus CC gjenstår etter at bilder av både oppdatert stasjonsvogn og Focus ST nå er offisielle. Den vanlige kombiversjonen har vi allerede omtalt da den ble vist på Frankfurt-utstillingen i september tidligere i høst.

LED

Hekken blir ganske merkbart forandret med nye baklykter som også kan bestilles med LED-teknologi. Utformingen av selve bakruten er også noe annerledes. På sidene har man fjernet beskyttelseslistene og fronten er preget av nye lykter som strekker seg langt opp på fremskjermene, som på nye Mondeo. Luftinntaket i fronten har blitt dypere og er med på å gi bilen et mer distinkt uttrykk.

Forbedret interiør

Også innvendig har man gjort enkelte forandringer. Materialene i dørpanelene og midtkonsollen er nye og instrumentene er annerledes for å lette lesbarheten.

Powershift

Rent teknisk har det også skjedd ting. Morsomst er kanskje nyheten om at Ford kommer med en dobbelkløtsjgirkasse lik Volkswagens DSG. Dessverre blir denne ikke tilgjengelig før ved begynnelsen av 2008 og kan dessuten bare kombineres med den største dieselmotoren på 2,0 liter og 136 hestekrefter. Denne girkassen blir samtidig tilgjengelig i høybygde C-Max.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer