Ford Mondeo "kupé", Fiesta ST og -kabriolet

Mondeo "kupé" ventes i 2011, Fiesta kabriolet likeså, mens Fiesta ST kan dukke opp allerede neste år (2009).

Publisert
Sist oppdatert

VW Passat CC har fått mange hoder til å snu seg, og Ford håper det samme vil bli tilfelle når de lanserer sin "luksus-Mondeo" om et par år. Det var Mercedes som lanserte trenden med noe som de helt misvisende kaller en firedørs kupé, nemlig den spektakulære CLS som er basert på den trauste taxien E-klasse. Det dreier seg selvsagt uansett ikke om noen firedørs kupé - det eksisterer nemlig ikke per definisjon - men om en sedan med kupé-fasong.

Uansett - det kan dreie seg om et smart grep; det kan få flere som egentlig ønsker den store bilens praktiske sider, men synes standard-sedanen (eller enda verre, stasjonsvognen), ser for traust og kjedelig ut. Mer enn et snev av jåleri ligger altså bak kjøpsmotivasjonen...

Når det gjelder Fiesta, som nå lanseres i helt ny og snerten utgave, venter vi både en sportslig ST-versjon av den - antakelig til neste år. En kabriolet vil også sannsynligvis dukke opp etter hvert.

Ford Mondeo "kupé"

Ford Mondeo "kupé", Fiesta ST og -kabriolet


Ford Mondeo "kupé", Fiesta ST og -kabriolet


Ford Fiesta kabriolet

Ford Mondeo "kupé", Fiesta ST og -kabriolet


Ford Fiesta ST

Ford Mondeo "kupé", Fiesta ST og -kabrioletVi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer