Ford setter ned prisen

Et kraftig forenklet modellprogram og ny prisstruktur gir lavere listepriser.

PRAKTISK: Ford B-Max er en av bilene i Fords produktsortiment som fårr forenklet prisstruktur - og får lavere listepris. Foto: Fred Magne Skillebæk
PRAKTISK: Ford B-Max er en av bilene i Fords produktsortiment som fårr forenklet prisstruktur - og får lavere listepris. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ford lanserer nå en helt ny pris- og produktstrategi på det norske markedet, under betegnelsen «Ford Easy Price».

Fra vanskelig

Dette er fordi Ford, i likhet med de fleste andre større bilprodusenter, etterhvert har utviklet et svært omfattende modellprogram for å svare til svært varierte kundegruppers behov. Modellene kommer deretter i en mengde underversjoner, motor- og utstyrsalternativer - og til slutt kommer ekstrautstyrslistene i tillegg.

TEST: Nye Ford Kuga - sammenlignet med forgjengeren

Til enklere

Problemet er at dette har gjort det vanskeligere for kundene å velge. For har derfor forenklet produktsortimentet for å gjøre det lettere for kundene å se de relevante valgmulighetene. Dette er kombinert med en ny prisstruktur som i kombinasjon med det rasjonaliserte utvalget skal gjøre det lettere for kundene å finne ønsket kombinasjon av produkt og pris.

– I hovedsak har vi tilpasset vårt produktprogram til det vi vet om norske Ford-kunders kjøpspreferanser, sier adm. direktør Steve Kimber i Ford Motor Norge i en pressemelding. – Resultatet av dette - kombinert med den nye prisstrukturen - er at kundene enklere vil kunne finne den kombinasjonen av produkt og pris som tilfredsstiller deres behov.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer