Form, farge og ekstrautstyr

Billen er godt utstyrt, men for det lille ekstra koster det.

Publisert
Sist oppdatert

Vår testbil er lykkelig som rødstrømpe med sort tak, men New Beetle Cabriolet kan du velge i flere fargevarianter. Av standarfargene finnes blå, hvit, gul, beige, orange, sort og rød. For 2.900 kroner ekstra kan du få metallicfarger og perleeffekt - to grønnvarianter, sølv, to blåvarianter og sort. Dessuten kan du velge forskjellige farger på tak (sort, grå, beige med variasjoner) og interiør. Testbilen har skinninteriør, noe som koster hele 16.600 kroner ekstra. Sjekk også vår vurdering av sminkespeilet.

Standardutstyr

Av standardutstyret er det vel blomstervasen som har blitt mest omskrevet. En artig men tross alt liten detalj. New Beetle er standardmessig utstyrt med blant annet ESP og ABS, aktivt veltebeskyttelsessystem, høyde- og lengdejusterbart ratt, oppvarmede forseter, varmedempende ruter, radio/CD med MP3, ti høyttalere (ja, det ble bra lyd), fjernbetjent sentrallås, frontruteantenne og isofix barneseteinnfesting. Manuell girkasse er også standard, mens automat finnes som ekstrautstyr på enkelte av modellene.

Ekstra, ekstra

Du må betale ekstra for å få følgende utstyr fra vår testbil: Klimaanlegg (12.100), elektrisk-hydraulisk tak (11.900), CD-skifter (5.300), teknikkpakke med alarm og regnsensor (3.800), vindskjerm (1.000), skinninteriør (16.600), xenonlys (10.150) og lettmetallfelger (8.550).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer