Fornyet: Kia ProCee'd fikses opp

Kia fikser opp ProCee'd. Det lille som skal til?

Fornyet: Kia ProCee'd fikses opp
Publisert
Sist oppdatert

Den har ikke tatt Norge med storm akkurat, men ProCee'd er en sporty utgave av den godt solgte Cee'd. På bilmessen i Geneve skal den vises frem for første gang med Kia sitt nye ansikt. Dette har allerede blitt vist på den ordinære Cee'd, og en del har allerede rullet ut på norske veier med det nye ansiktet. For det er i fronten de fleste endringene er synlige, også på ProCee'd.

Kia's gjerrig-Cee'd

Spesialversjoner

Foreløpig er det bare rykter, men disse forteller om spesialversjoner av både Cee'd og ProCee'd. Dieselversjonen 1,6 CRDi vil bli å få med 90 hk og 6-trinns girkasse. Forbruket er nede på 113 g/km, og motoren er naturligvis Euro 5 sertifisert. EcoDDynamics versjoner er å få i både 1,4 og 1,6-liters verjonene, og er du en av råtassene, så velger du R-Sport EcoDynamics med 128 hk. En Kia ProCee'd starter på 179.900 kroner med 1,4-liters bensinmotor på 90 hk. Dieselversjonene starter på 199.900, da med en 1,6 liters CRDi på 90 gamper, og R-Sport versjonen med 128 hk lopper deg for 264.900.

Her finner du alt om Kia

Fjerde størst

Slik ser fronten ut før ansiktsløftingen.
Slik ser fronten ut før ansiktsløftingen. Vis mer


Kia Cee'd åpnet dørene for det nye Kia under Hyundais eie, og bilen ble svært godt mottat, både av motorpressen og kundene. Etter hvert kom også Hyundai med søstermodellen i30, som i grove trekk er samme bil. I dag er Hyundai, sammen med Kia, krabbet seg opp til å bli det fjerde største bilmerket i Europa, og har en større veksthastighet enn de fleste konkurrentene. Tillit skapes hos kundene ved hjelp av gode priser og 7 års garanti. På bilutstillingen i Geneve i mars er det altså duket for flere nyheter. Kanskje kommer også konseptbilen KV7 på besøk.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer