Fornyet Legacy

En fornyet modell av Legacy lanseres i Norge rundt påsketider neste år. Den kommer med en 2-liters- og en 2,5-liters motor.

Stort sett samme utvendige mål. Klikk her for større bilde.
Stort sett samme utvendige mål. Klikk her for større bilde. Vis mer
Publisert

De nye modellene ble vist på bilmessen i Birmingham nylig. Selv om Subaru har endret modellen og kaller den for ”ny” skal det et godt trenet øye til for å kunne skille den eksisterende modellen fra den som nå lanseres.

2,5-literen

2,5-literen i 1999-modellen er noe kraftigere enn den som står i den forrige modellen. Den nye yter 156 hester, mot 150 hestekrefter den forrige modellen. Begge har maks ytelse ved 5600 omdreininger i minuttet. Maks dreiemoment er økt fra 221 Nm ved 4000 omdreininger, til 223 Nm ved 3600 omdreininger.

Utvidet lasteplass

De utvendige målene på 1999-modellen er stort sett de samme som på den forrige modellen. Det eneste som er forandret der er høyden, som er økt med 2,5 centimeter. På tross av dette, så skal den nye Leegacy ha fått utvidet lastekapasitet. Den forrige modellen tok 750 liter med bakseteryggen oppe, og 1622 liter med ryggen nedslått. De nye målene er 528 liter med ryggen oppe, og 1646 med ryggen nedslått.

Andre forandringer er en økt akselavstand, fra 263 centimeter på den forrige modellen, til 265 centimeter på den fornyete modellen. Ellers har 1999-modellen nytt bakhjulsoppheng og drivverk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer