Fornyet Volvo V70 R AWD: Stor, sterk og sporty

God nyhet for deg som liker raske biler, men også trenger god plass: Volvo har satt inn sterkere motor i sin sporty familiebil V70 R AWD. Frasparket er kraftigere enn i tidligere utgaver av bilen, samtidig som du kan ta med deg det meste på kjøreturen.

Fornyet Volvo V70 R AWD: Stor, sterk og sporty
Publisert

Volvo gleder med oppgraderingen. For den nye utgaven av V70 R AWD kommer med ekstra godsaker både under panseret, i kupéen og i utvendig utseende.

Hurtigutgave

Volvo har plusset på 15 hk i motoren til V70 R AWD, som i ny versjon yter 265 hk. Motoren – en høytrykk turbomotor på 2,4 liter, med fem sylindere og fire ventiler per sylinder – har et dreiemoment på 350 Nm ved 2.400-5.100 omdreininger. Dette gir en akselrasjon fra 0-100 km/t på 7,4 sekunder – en forbedring på 1,3 sekunder – og en topphastighet på 245 km/t.

Plass til det meste

Ikke bare er det plass til stor motor under panseret til Volvo’en. Det er også god plass til baggasje eller annen stor last inni bilen.

Bagasjerommet har en kapasitet på 1.610 liter, i tillegg kan forsetet på passasjersiden foldes ned, slik at gjenstander på nesten 3 meter passer inn i bilen.

Stilig utseende

”Herregårdsvogn” kaller Volvo sin V70 R AWD. Med sporty oppgraderinger på utstyrsfronten minner bilen lite om langsomt glidende herregårdsvogner fra fordums dager.

Her kan du velge deg sportsratt i skinn og aluminiumsfelger – Solar 16” eller Satellite 17”. Standard for modellen er et spesielt R-aluminiumspanel med blå instrumenter, eller instrumentpanel i rød valnøtt som ekstrautstyr.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.