Fornyet VW Touran

1,13 millioner eksemplarer er så langt blitt solgt av VW Touran. Nå kommer en ny generasjon. I hvertfall nesten.

Fornyet VW Touran
Publisert
Sist oppdatert

For syv år siden lanserte Volkswagen sitt svar på fleksi-offensiven som i sin tid ble innledet av Renault med sin Scénic, som raskt ble etterfulgt av Opel Zafira. Volkswagen Touran ble raskt en salgssuksess og har solgt svært bra også her i Norge - både som person- (5- eller 7-seter), og varebil. Det er blitt solgt 1,1 millioner eksemplarer av den så langt.

Avduket i helgen

Den nye Volkswagen Touran ble vist for første gang på en bilutstilling i Leipzig denne helgen. Ved første øyekast trodde vi det bare dreide seg om en diskré visuell oppgradering, men neida - bilen er nyere enn som så, viser det seg. Bare dørene er de samme som på forgjengeren. Volkswagen holder seg til sin linje med å beholde en fasong som fungerer bra. Få vil vel kalle den spennende, men at den gjør det mulig å få til en romslig, praktisk og fleksibel bil med relativt beskjedne dimensjoner er det ingen tvil om.

Pressemeldingen fra Volkswagen gir en noe begrenset mengde informasjon; blant annet får vi ikke oppgitt dimensjoner. Imidlertid er det tydelig at forandringene ikke er store i forhold til den utgående modellen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer