Førpremiere på ny Passat

En av Norges mest spennende biler i 2005 nærmer seg Norge. Først er det sedanen som kommer, men stasjonsvognen er ikke langt etter.

Publisert
Sist oppdatert

Den nye Passaten skal egentlig ikke vises før på bilutstillingen i Genève, men likevel valgte Volkswagen å arrangere en liten fest i Hamburg hvor bilen ble vist frem.

Større

Passat har mange tilhengere i Norge og vi tror ikke den nye modellen vil skuffe mange. Utvendig fremstår nye Passat som mye frekkere og mer eksklusiv enn dagens modell. Innvendig har den fått en blanding av litt av hvert vi har sett i både Skoda og Touareg tidligere. Instrumentene ligner på de som sitter i Touareg og skjermen i midtkonsollen sitter også i nye Skoda Octavia. Interiøret i utstillingsbilene vi fikk se var overfyllt av krom og treverk. Til og med hele rattringen var i glatt treverk. Alt er veldig blankt, og en noe mer moderat blankhet vil nok bli mest vanlig i Norge. Setene på bilene var trukket i skinn og alcantara og var gode å sitte i. Passat har blitt mye større enn nåværende modell og det merkes også i baksetet. Det er fint å sitte bak og både bredden og takhøyden er forbedret. Bagasjeromsvolumet har økt med 90 liter til 565 liter.

Nye Passat er 4,77 meter lang (+ 6,2 centimeter), og 1,82 meter bred (+ 7,4 centimeter) og akselavstanden er 2,71 meter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.