Første kjøreinntrykk av Tesla Model 3

- Dæven den ser veldig bra ut, sier en oppspilt Bjørn Nyland på telefon fra USA.

FØRSTE TUR: Bjørn Nyland var idag blant de første i verden til å sitte på med en Model 3.  Foto: YOUTUBE / BJØRN NYLAND)
FØRSTE TUR: Bjørn Nyland var idag blant de første i verden til å sitte på med en Model 3. Foto: YOUTUBE / BJØRN NYLAND) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tesla lanserte tidlig fredag morgen sin fjerde bil siden 2008, og denne gangen var det Model 3 som så dagens lys. Bjørn Nyland, som kanskje er best kjent som «Tesla-Bjørn» på YouTube, var i natt på plass under lanseringen av bilen, som ikke kommer i butikkene før høsten 2017.

Han er også blant de aller første i verden som har sittet i den splitter nye folkebilen til Tesla.

- Ved første øyekast syntes jeg den har fått elementer fra både Maserati og Porsche, men så skal den jo fungere som en liten familiebil, forteller Nyland.

Han trekker i tillegg frem at frontvinduet er hentet fra Model X.

LES OGSÅ: Vant Model X via vervekonkurranse

- Tilnærmet lik som Model S

Med et drøyt minutt i passasjersetet er det riktig nok vanskelig å si mye om kjøreegenskapene til en splitter ny bil, men Nyland er en erfaren Model S sjåfør og er trolig den i Europa som har lagt flest mil bak seg med en slik bil.

- Det aller første inntrykket jeg fikk var at den krenget lite i svingene, og kjøreopplevelsen i seg selv var tilnærmet lik Model S.

Som følge av den korte turen er det vanskelig å si så mye om hvor godt bilen sitter på veien, men Nyland forteller at han kjenner igjen mange av egenskapene fra Model S.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer