Førsteinntrykkene våre

Pajero er blitt barskere, fått mer utstyr - og blitt dyrere. Vi har kjørt Mitsubishien for lite til å gi noen fullstendig test av bilen, men her er våre førsteinntrykk:

Førsteinntrykkene våre
Publisert

Vi kjørte begge de nye motorene, altså 3,5-liters GDIen og 3,2-liters dieselen. Begge dro godt og hadde tistrekkelig med krefter, men det var også over to tonn som skulle flyttes, så selv om vi ikke prøvde den minste dieselmotoren i 5-dørsutgaven av Pajero, tror vi at dette blir veldig seigt. Vi synes også at den manuelle sjaltefunksjonen på girkassen fungerte bedre og giret raskere i samarbeid med dieselen på 3,2 liter, enn med bensinmotoren.

Komfort i fremste rekke

Komfortmessig er setene foran behagelige, selv om rygglenet er litt bredt og sidestøtten til ryggen litt begrenset - med det resultat at vi slenger litt fra side til side når svingene blir krappe.

Baksetet er et katastrofeområde hva gjelder komfort. Ingen sidestøtte verken til rygg eller lår, og dersom du vil unngå å bli slengt frem og tilbake over hele baksetet, bør du bruke midtarmlenet som finnes på 5-dørsversjonen. Da stopper du i alle fall når du kommer til midten… Vi kan legge til dårlig beinplass, i alle fall for de over halvannen meter i høyderetning, og avstanden fra sitteputen og ned til gulvet er så kort at du kan glemme å få hvilt lårene. Pluss for regulerbar seterygg i baksetet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer