Forsvant nok en gang

Tyveriet er anmeldt til politiet.

STJÅLET: Denne er ettertraktet blant tyver. Foto: Folksam
STJÅLET: Denne er ettertraktet blant tyver. Foto: Folksam Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag forrige uke opplyste Øst politidistrikt om nye katalysator-tyverier.

- Det har vært mye problemer med dette tidligere, men nå har det vært en stund siden forrige episode, fortalte oppdragsleder Kjetil Ringseth i Øst politidistrikt til RB.

Søndag kveld informerte politiet om nok et tyveri. Denne gangen kom meldingen fra en av parkeringsplassene på Oslo Lufthavn.

- Tyveriet har skjedd i løpet av den siste uka. Fornærmede tok selv kontakt med en politipatrulje på Gardermoen, forteller operasjonsleder Finn Håvard Aas i Øst politidistrikt til Romerikes Blad.

Videre opplyser han om at forholdet blir anmeldt. Til RB har politiet uttalt at det ikke er tvil om at det dreier seg om profesjonelle tyver.

Dette er langt fra første gang dette skjer, og DinSide har omtalt slike tyveri flere ganger.

Katalysatorene inneholder edelmetaller som Platina, Rhodium og Palladium og mye av dette kommer fra Russland. Selv om det er lite av disse metallene i hver katalysator, er det altså nok til å være en god butikk for tyvene.

Bilde av norgesferiekartet

Norgesferie

Se lesernes favorittreisemål

Legg til dine steder Se kart

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer