Elektrisk SUV fra DS snart i Norge

Fra ukjent til suksess på få timer!

På bare 24 timer er det registrert over 1000 reservasjoner av den kompakte el-SUV-en DS3 Crossback E-Tense. Importøren forklarer.

NOE NYTT I ELBILVERDENEN: Snart kommer den elektriske SUV-en fra DS på markedet. I hundretalls har nordmenn tegnet seg på listene det første døgnet. Foto: DS
NOE NYTT I ELBILVERDENEN: Snart kommer den elektriske SUV-en fra DS på markedet. I hundretalls har nordmenn tegnet seg på listene det første døgnet. Foto: DS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DS er et forholdsvis ferskt og temmelig ukjent bilmerke i Norge. Citroën skilte for to år siden ut sin DS-divisjon, som omfatter mer eksklusive og luksuriøse modeller, og etablerte det som eget varemerke.

Lovende debut

Merket kommer snart til å være en god del mer kjent, skal vi dømme etter rushet av reservasjoner som flommet inn fra elbilsugne nordmenn mens denne bilen sto utstilt på bilutstillingen i Paris.

Vi omtalte den kommende elbilen DS3 Crossback E-tense, en kompakt SUV som er sammenlignbar i størrelse med Hyundai Kona, for ikke lenge siden

Mer om bilen og intervju med DS-informasjonssjef i denne videoen:

Lover nok biler

Å levere nok biler har vært et problem for mange produsenter med nye elektriske biler. Resultatet har vært ventelister på ett til to år. Det skal ikke bli noe problem for denne bilen, har DS-sjef Yves Bonnefont tidligere svart på spørsmål fra oss:

– Vi vil ha en svært fleksibel produksjon, og kan enkelt skifte mellom å bygge bensin, diesel eller elektriske biler, på det samme samlebåndet på fabrikken. Blir etterspørselen etter den elektriske utgaven stor, skal vi klare å levere, sa Bonnefont til Dinside.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer