Frankfurt-nyhet: Ford Vignale

Mange forbinder nok Fords dyrere biler med designeren Ghia. Nå overtar Vignale. Igjen.

EKSKLUSIVT: Ford henter opp igjen navnet til Carrozzeria Vignale for å presentere et helhetskonsept med mer eksklusivt innhold - bilen og opplevelsen rundt den. Først ut blir neste Ford Mondeo Vignale - men vi må vente til 2015... Foto: FORD
EKSKLUSIVT: Ford henter opp igjen navnet til Carrozzeria Vignale for å presentere et helhetskonsept med mer eksklusivt innhold - bilen og opplevelsen rundt den. Først ut blir neste Ford Mondeo Vignale - men vi må vente til 2015... Foto: FORD Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nok ikke mange som husker Focus Vignale fra nesten 10 år tilbake. Men denne merkevaren tilhører altså Ford, og nå tar de den i bruk igjen.

Vignale var for øvrig en velrenommert italiensk karosserimaker som var i virksomhet fra 1948 til 1974. Designfirmaet var kjent for sportsbiler på 50- og 60-tallet, og ble en del av Ford i 1969.

UTSATT: Derfor kommer ikke nye Ford Mondeo på lenge ennå

Integrert premium-konsept

Ford ga det første glimtet av det de kaller sin visjon for Vignale (uttales: Vinjale) ved lanseringen av Ford Mondeo Vignale Concept. Den skal ifølge Ford by på unike designelementer, høykvalitets håndverk, eksklusive detaljer og avanserte teknologier. Litt av et program!

Ford Escort er tilbake

– Vignale vil være det mest eksklusive uttrykket for Fords varemerke i Europa både hva gjelder produkt og kundeopplevelse, sier Geir Haugaard, markedsdirektør hos Ford Motor Norge i en pressemelding. – Ford Mondeo Vignale Concept viser utstyr og egenskaper som kundene våre har fortalt at de ønsker både med hensyn til utseende, kvalitet, avansert teknologi og premium-følelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer